Wie ben ik?

Mijn naam is Annemieke Drent.

Geboren in 1966. Echtgenote van Gertjan en moeder van 3 prachtige zonen. Ik ben afgestudeerd aan het Aumm intituut als Primal Rebirth therapeut (PRT), en Primal Somatic Trauma therapeut. Sindsdien werk ik zelfstandig als lichaamsgericht therapeut, en als trainer van ‘Je Eigen Wijze Weg’

 

Ooit ben ik begonnen als dramadocent. Hier is mijn nieuwsgierigheid naar menselijke mechanismen begonnen. Rond mijn 30ste levensjaar heb ik een burn-out gekregen. Voor mij is dit het startpunt geweest van de zoektocht naar wie ik werkelijk ben en wat mij belemmert om dit ook daadwerkelijk te leven. Ik heb veel trainingen en opleidingen gedaan.

In 2012 kwam ik met het Aumm instituut in aanraking. Ik heb toen de zomerweek gedaan. Ik was erg geraakt door de diepe processen die bij mij op gang kwamen en de zomer erna ben ik samen met mijn partner de zomerweek nog een keer gaan doen. Dit smaakte naar meer. Ik heb verschillende losse trainingen gedaan en uiteindelijk in 2014 gestart met de PRT opleiding. De Aumm opleiding heeft me veel gebracht. Ik ben veel bewuster gaan leven. Ik sta meer in contact met mijn lijf en mijn gevoelens. Ik heb meer rust in mezelf en meer energie gekregen. Ik geniet meer. Ik heb minder last van angsten. Mijn relatie met anderen is verbeterd.

In eerste instantie was ik van plan om deze opleiding voor mijn eigen proces te doorlopen, maar van het één kwam het ander; inmiddels werk ik als zelfstandig therapeut bij Praktijk Helenderwijs. Mijn eigen ontwikkeling gaat overigens nog onverminderd door. Ik volg nog steeds allerlei verdiepingstrainingen o.a. op het gebied van traumatherapie, relatietherapie en geboortewerk. Er is zoveel te ontdekken, en mijn nieuwsgierigheid is voorlopig nog niet gestild. Naast de trainingen volg ik supervisie en intervisie.

 

Voorlopig besteed ik twee dagen per week aan het werken in mijn praktijk, de rest van de week geef ik les aan de Hanze Hogeschool en ben ik werkzaam als zelfstandig trainer en acteur. Als je hier meer over wilt weten dan kun je op mijn andere site kijken: reacteer.nl