Je Eigen Wijze Weg

JE EIGEN WIJZE WEG is een speelse en diepgaande training voor volwassenen om contact te maken met wie je werkelijk bent en wat je daarin tegenhoudt om jouw leven te leiden zoals jij het wilt.

In een veilige bedding wordt een basis gelegd voor de ontmoeting met jouw innerlijk kind en het versterken van de volwassene die je nu bent.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen – en vaak negatieve – overtuigingen die je in de kindertijd hebt opgedaan en je hebben gevormd.

Vanuit deze ervaringen en overtuigingen heb je patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie je werkelijk bent. Het zijn mechanismen die je vroeger hebben geholpen, maar die je nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

Het goede nieuws is dat je nu als volwassene een keuze hebt! Je kunt nu loskomen van deze oude pijn en met meer energie, ontspanning en kracht in jouw eigen leven staan.

Meer informatie: 
Je Eigen Wijze Weg

KENNISMAKINGSWORKSHOPS:

januari 2024: Exacte datum volgt nog 

Op een prachtige locatie op de grens Haren – Groningen Zuid (goed bereikbaar
middels OV).

Kosten: 10 euro

START TRAINING: 

Februari 2024, 8 avonden. Exacte datum volgt nog

 

Stuur een email naar praktijkhelenderwijs@gmail.com of vul het contactformulier op de website in om op de hoogte gehouden te worden over de exacte data.

Op een prachtige locatie: grens Haren –
Groningen Zuid

De investering voor deze training van 8
dagdelen is €425,- 

 

TRAINERS:

Annemieke Drent:

Lichaamsgericht PRT therapeut

 

Divya de Wilde:

Lichaamsgericht werkend Psychotherapeut en GZ-psycholoog

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland en België.

De training is een combinatie van innerlijk kindwerk en lichaamswerk
en geeft je sleutels om te ontdekken wie je in de kern bent.

“Ondanks dat we volwassen zijn geworden, hebben we allemaal een deel in ons dat altijd kind zal blijven. Dit kinddeel voelt en ervaart én het is het deel waarin ook de gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen. Je huidige gevoelens, je gedrag en je problemen of klachten staan in rechtstreeks verband met bepaalde ervaringen en indrukken die je hebt opgedaan in je kindertijd. Situaties in het nu kunnen gevoelens en emoties van vroeger activeren. Als je jouw innerlijk niet kent, zul je onbewust je leven door dat deel in je laten leiden.”

Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg